Gynækolog helsingør. Mand gik amok hos gynækolog 2019-09-14

Gynækolog helsingør Rating: 9,4/10 1067 reviews

Mand gik amok hos gynækolog

gynækolog helsingør

Uddannet på de gynækologiske afdelinger i Hillerød, Gentofte og Roskilde. De blev desuden truet af den 33-årige, som sagde noget i retning af, at han »vidste hvor de boede og ville komme efter deres børn. Som gruppe 2 patient er der en egenbetaling. Vi anbefaler derfor at du kontakter en af Regionens øvrige øjenlæger, som kan findes på Sundhed. Nordsjællands Politi var fredag formiddag ved at undersøge, om der var grundlag for at fremstille manden i et grundlovsforhør. Annelise og Lars Grønlund Sudergade 3 3000 Helsingør Tlf. Bente besvarer mange spørgsmål fra patienterne og giver svar på prøver.

Next

Velkommen hos Agnete Vedsted

gynækolog helsingør

Hun bestyrer klinikkens venteliste, som hver dag bliver fulgt op, så der ved afbud kan ringes patienter ind til en hurtigere tid. Regler for kan findes her. Jeg har en bred faglig viden og har sideløbende med min faste stilling været assisterende speciallæge hos gynækolog Birgit Arentoft i Herlev siden 2015. Har en bred erfaring indenfor alle områder af det gynækologiske speciale. Bente tager sig af de mange, mange sekretæropgaver og er den venlige stemme i røret når der aftales tid.

Next

Øjenlæge Lone Koefoed Tingsgaard

gynækolog helsingør

. Telefontider Mandag - Torsdag : 8. Murergade 5m, stuen, 3000 Helsingør Klinikken har handicapadgang via elevator Kontakt : Telefon:. Jeg glæder mig til at være gynækolog i Bramstræde og byder alle patienter velkommen. Har arbejdet på forskellige sygehusafdelinger samt i speciallægepraksis. Har videnskabeligt beskæftiget sig med bl.

Next

Velkommen hos Agnete Vedsted

gynækolog helsingør

Jeg deltager af og til i udarbejdelse af nationale guidelines for Dansk Selskab for Gynækologi og Obstetrik. Akut: Klinikken har hver dag et antal akutte tider. Disse dage er klinikken kun åben for ortoptisk behandling, og der er således ikke mulighed for tidsbestilling, akut behandling eller øjenvurderinger i øvrigt. Henvisningen må højest være 6 måneder gammel og gælder kun for ét forløb. Datainfo og privatlivspolitik: Oversigt over kan findes her.

Next

Velkommen hos Agnete Vedsted

gynækolog helsingør

For at vedligeholde og opnå ny viden deltager jeg jævnligt i møder og konferencer. Han havde trukket hende hårdt i håret og havde slået og sparket hende i ansigtet, så der opstod hævelser og blødninger fra næsen, oplyser Nordsjællands Politi. Du skal selv sørge for at bestille en ny tid, hvis du har behov for det. Har arbejdet på sygehuset og i speciallægepraksis siden 2007. Læge siden 1991, speciallæge i kvindesygdomme og fødselshjælp siden 2001.

Next

Tidsbestilling

gynækolog helsingør

Hvis du er gruppe 2 medlem af sygesikringen, kan du bestille tid uden henvisning. Udeblivelse uden rettidigt afbud udløser et gebyr på 250 kr. Ekspertuddannet på fertilitetsklinikken på Herlev sygehus. Telefontid: Mandag — torsdag kl. Her nåede betjentene at stoppe en 33-årig mand, der var gået amok på sin ekskæreste.

Next

Velkommen hos Agnete Vedsted

gynækolog helsingør

Har specielt interesse i undersøgelse for og behandling af barnløshed mandlig og kvindelig , hormonforstyrrelser, blødningsforstyrrelser samt celleforandringer. Kvinden var på den gynækologiske klinik sammen med to veninder, som også blev slået flere gange i ansigtet og på ribbenene. Lars Grønlund: Gift med Annelise. Betalingen kan ske med kontant og Dankort via I-Zettle i klinikken. Bente Holm Bredmose Sygeplejerske og sekretær Bente passer receptionen og byder velkommen til klinikken. Der er ikke altid læge til stede om fredagen. Flere af øjenlægerne i Københavnsområdet har få ugers ventetid.

Next

Velkommen hos Agnete Vedsted

gynækolog helsingør

Har været leder af klinikken for celleforandringer på Amtssygehuset i Gentofte og videnskabeligt beskæftiget sig med bl. Har specielt interesse og viden indenfor: tidlig graviditetskomplikationer, hormonforstyrrelser incl. Læge siden 1992 og speciallæge i kvindesygdomme og fødselshjælp siden 2003. Hvis du har en henvisning fra din egen læge til en gynækolog og er gruppe 1 medlem af sygesikringen er behandling gratis. Henriette Hvide Jensen Jeg har arbejdet i gynækologien siden 2006 og har taget min speciallægeuddannnelse på Herlev, Hvidovre og Næstved sygehus. Hannah Wanting: Uddannet lægesekretær i 1989. « Manden bor på Nordvej og er kendt af politiet, men ikke for vold, oplyser politiinspektør Henrik Hattel.

Next

Øjenlæge Lone Koefoed Tingsgaard

gynækolog helsingør

I tilfælde af at alle akutte tider er opbrugt, eller at klinikken har lukket, henvises til regionens øvrige øjenlæger, se , eller egen læge. Har arbejdet med undersøgelse for barnløshed og barnløshedsbehandling på såvel Roskilde som Hillerød sygehus. Jeg forlader en stilling som almen gynækolog på Holbæk Sygehus, hvor jeg bl. Sabina Spieser: Uddannet lægesekretær i 2001. Har tidligere været ansat her i klinikken fra 2007-2009. .

Next